Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir bünyeda olan bu tasarlar mühlik durumların gaye göstericisidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonrasında de bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı bozulma korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları derunin idealdir. Bapları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Acil çıkış bapları ve erişim arama sistemleri il ele masraf. Kuruluş ekiplerinin, evgin durumlarda ırak bir konumdan müstacel çıkış kapılarını çdüzenıştırma esnekliği sağlayıcı keder tabanlı bir erişim arama sistemi uygulaması gerekebilir.

Ivedili bir durumda hem yangın hem de müstacel çıkış kapısı için düzgün olarak bakım ve engellerin denetçi edilmesini ve bapların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri bünyelmalıdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Düzenışveriş merkezi, beyaz perde, ekol, şifahane kadar kombine ömür alanlarında Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel üzere binalarda da acil çıkış bapları yangın anında kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise zelzele kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye Yangın Merdiveni Kapısı mutabakat ve elverişli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sessiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve Yangın Çıkış Kapısı yangın kaçış kapıları olarak yemeden içmeden yemeden içmeden her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page